Handelsrecht / Vennootschapsrecht (overnames, ondernemingen in moeilijkheden, handelshuur, handelsgeschillen) - Hacked By bl4ck_cod3 - XDz Cyber Army
21791
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-21791,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.4,vc_responsive
Handelsrecht / Vennootschapsrecht (overnames, ondernemingen in moeilijkheden, handelshuur, handelsgeschillen)

Een advocatenkantoor is vandaag ook zelf een onderneming.

 

Onze nauwe band met, en onze expertise in het bijstaan van ettelijke handelsondernemingen, kan ook voor uw bedrijf gebruikt worden bij adviezen en/of betwistingen in het kader van uw handelsrelaties en contracten allerlei.

 

In onze adviezen inzake spiegelen wij ons niet alleen aan de juridische regels, maar blijven we ons ook steeds degelijk bewust van de economische drijfveren waarom U handel drijft.

 

De voor U meest rendabele oplossing staat bij ons dan ook steeds voorop, waarbij wij in eerste instantie streven naar het bereiken van een akkoord, vooraleer via een procedure voor het gerecht uw belangen te verdedigen.

 

Deze methode werkt sneller, waardoor U dus vlugger resultaat zal bekomen, voor een kleiner kostenplaatje.

 

Bij een akkoord kan u zelf bepalen wat de voorwaarden van dat akkoord zullen zijn (zonder tussenkomst van de rechter), en zonder dat eventuele wettelijke beperkingen de verwoording van het akkoord in de weg staan.

 

Onze ervaring leert ons daarenboven dat een akkoord meestal wel wordt uitgevoerd door de wederpartij, terwijl een door de rechter opgelegde oplossing dikwijls moeilijk uit te voeren is, daar de tegenpartij niet altijd mee wil werken aan dergelijke opgelegde bevelen.

 

Desgewenst kan een dergelijk akkoord ook in een vonnis worden opgenomen zodat, mocht uw tegenpartij toch nog onder het akkoord willen uitkomen, gedwongen uitvoering toch mogelijk blijft.