Overeenkomsten - Hacked By bl4ck_cod3 - XDz Cyber Army
21792
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-21792,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.4,vc_responsive
Overeenkomsten, (koop, verkoop, roerende huur, onroerende huur, handelshuur, pacht, beëindigen overeenkomsten, uitvoering overeenkomsten, bewijs van overeenkomsten, vruchtgebruik, erfpacht, burengeschillen, verzekeringsrecht, consumentenbescherming)

Wij kunnen U adviseren en bijstaan zowel bij het opstellen/uitleggen  van allerlei overeenkomsten op bovenstaande gebieden, alsook bij de (al dan niet gedwongen) uitvoering ervan.

 

Alles begint meestal met het opstellen een duidelijke en niet-voor-betwisting-vatbare overeenkomst waarin de verplichtingen en rechten van partijen duidelijk worden omschreven.

 

Bij niet uitvoering door uw wederpartij wordt nagezien wat er effectief werd afgesproken en wat de redenen voor dit in gebreke blijven zijn.

 

Ervaring leert ons dat dikwijls een gewone aanmaning aan het adres van uw wederpartij zal volstaan om het beoogde resultaat te bekomen.

 

Vooraleer een procedure te beginnen zullen wij U adviseren wat de verwachtte kosten zullen zijn ten opzichte van het behaalbare resultaat.

 

In ons kantoor staat het behalen van een goed resultaat op de eerste plaats, en dit al dan niet via een gerechtelijke procedure.

 

Wij komen ook tussen bij overmatige schuldenlast en hebben ruime expertise bij het indienen van aanvragen tot schuldbemiddeling etc…