Huur & handelshuur - Hacked By bl4ck_cod3 - XDz Cyber Army
21786
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-21786,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.4,vc_responsive
Huur & handelshuur

Zowel inzake woninghuur als inzake handelshuur hebben tal van juristen lijvige juridische boeken geschreven.

 

De regelgeving is anders in elk gewest en het is niet eenvoudig wegwijs te geraken tussen de vele artikels van de Vlaamse, Waalse en Brusselse wetgeving.

 

Onze kantoren beschikken over een ruime expertise inzake bijstand van en advies aan de verhuurder of de huurder van een woning, handelsruimte enz…

 

Wij kunnen U bijstaan bij de opmaak of het nazicht van een huurcontract op maat, voorafgaand het afsluiten van een huurovereenkomst.

 

Mocht er tijdens de duur van het contract een conflict ontstaan, dan kunnen wij U snel en concreet hulp en advies aanbieden. Wij kennen de rechten en verplichtingen van een huurder of verhuurder, en kunnen U vermoedelijk reeds na een eerste gesprek, duidelijk advies dienaangaande geven zowel inzake niet betalende huurders, als bij aanslepende problemen ingevolge gebreken in het door U gehuurde of verhuurde pand.

 

Wij beseffen ten zeerste dat een huurprobleem gezien de impact op uw privéleven en of uw financiële toestand, op een snelle en kordate wijze dient te worden aangepakt.

 

Daarom staan wij dan ook voor een zeer snelle afhandeling van dergelijke zaken.

 

Ons doel is samen met U af te wegen welke weg, bemiddeling of gerechtelijke procedure in uw specifiek geval best kan gevolgd worden en U ook te duiden wat U van de gekozen weg mag verwachten.