Invorderen facturen - Hacked By bl4ck_cod3 - XDz Cyber Army
21758
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-21758,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.4,vc_responsive
Invorderen facturen (betwiste en onbetwiste)

Ons kantoor heeft een jarenlange expertise opgebouwd in het invorderen van niet betaalde facturen.

 

Wij weten wat het uitblijven van betaling van uw facturen betekent voor de financiële gezondheid en leefbaarheid van uw bedrijf (om van de gezondheid van de bedrijfsleider nog te zwijgen).

 

Wij stellen daarom alles in het werk om tot snelle betaling van uw facturen te komen.

 

In veel gevallen duidt niet betaling op financiële moeilijkheden bij uw klant (waarbij deze zelfs uw factuur niet gaat betwisten), zodat snelheid bij de verdere afwikkeling van uw invordering onze grootste aandacht krijgt.

 

Zo kunnen wij (volgens een strategie samen met U te bepalen) onmiddellijk een gerechtelijke actie opstarten voortgaande op de aanmaningen die U zelf waarschijnlijk reeds had verzonden. Ook zullen wij onmiddellijk na bekomen van het vonnis de deurwaarder inschakelen met de opdracht tot verdere uitvoering (indien nodig).

 

De op ons kantoor binnenkomende gelden worden steeds onmiddellijk doorgestort op uw rekening.

 

In dit kader volgen wij de recente ontwikkelingen waarbij nieuwe wetgeving zou mogelijk maken dat een niet betwiste factuur, niet meer voor de rechtbank dient gebracht om tot een uitvoerbare titel te komen, op de voet. Zodra deze in voege zou zijn getreden zullen wij deze procedure waar mogelijk dan ook toepassen (voor U betekend dit tijdwinst en dus minder kosten).

 

Indien U wenst kan er ook voor een zachtere aanpak gekozen worden (aanmaning – aangetekend schrijven enz…) alvorens er een procedure wordt opgestart.

 

In geval van invordering van een niet betwiste factuur zorgen wij er voor dat U steeds het netto, minstens het volledige bedrag van uw factuur terugbetaald krijgt zonder bijkomende kosten voor U of uw bedrijf. Bovendien wordt ons ereloon (te bepalen in onderling akkoord) meestal betaald door de tegenpartij zelf.

 

Indien het een betwiste factuur betreft zal de rechtbank eerst uitspraak moeten doen over de gegrondheid van de betwisting alvorens er tot invordering via gerechtsdeurwaarder kan worden overgegaan. In dergelijke gevallen proberen wij eerst tot een bemiddelde oplossing te komen tussen U en uw klant.

 

Een snelle oplossing en betaling is immers dikwijls te verkiezen boven een lange procedure tijdens dewelke de financiële draagkracht van uw klant of van uw bedrijf aanzienlijk kan evolueren met alle gevolgen van dien.

 

Wij staan U bij tijdens de bemiddeling maar desgevallend ook tijdens de betwisting die zal gevoerd worden voor de rechtbank.

 

Ook bij het opmaken van uw documenten die U gebruikt tijdens het verkoopproces, kunnen wij U bijstand en advies verlenen. (bestelbon – leveringsbon – eindfactuur enz…)