VL-T Advocaten geven je meer informatie over bouwrecht
Bij VL-T advocaten in Wolvertem, Lebbeke en Kapelle-op-den-Bos kun je terecht voor juridisch advies op verschillende domeinen, alsook bouwrecht.
bouwrecht, advocaat, Wolvertem, Lebbeke, Kapelle-op-den-Bos, Theo Van Lint, Stefanie Tirez, Olivier Delaey, Jens Van Lint, juridisch advies, rechtsbijstand, advocaten
21788
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-21788,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.4,vc_responsive
Bouwrecht (Aanneming, aansprakelijkheid aannemer, bouwheer, architect)

Bouwen is een langdurig veelomvattend project, en betekent meestal voor de bouwer een zware investering.

 

Het belang van een duidelijke geschreven overeenkomst met uw architect en met de aannemer kan dan ook niet onderschat worden.

 

Wij kunnen U bijstaan bij het nazien en aanpassen van de contracten die architect of aannemer U zullen voorleggen voorafgaand de ondertekening ervan.

 

Wij kunnen U tevens bijstaan indien er zich problemen voordoen tijdens uitvoering van de werken om de naleving van gemaakte afspraken te bekomen.

 

Onze ervaring met het bouwproces en met de relatie tussen bouwheer-architect-aannemer laat ons toe onze cliƫnten glashelder advies te verstrekken over wat hen te doen staat ingeval zij menen dat men niet krijgt waar hij/zij contractueel recht op heeft.

 

In eerste instantie proberen wij steeds via een minnelijke regeling een gunstig resultaat te bekomen.

 

Waar nodig brengen wij architect en/of aannemer voor de rechtbank en gaan wij voor U tot het uiterste om finaal een positief resultaat te bekomen.