Meer informatie over aansprakelijkheidsrecht bij VL-T advocaten in Meise, Wolvertem en Kapelle-op-den-Bos
advocatenbureau in Meise, Wolvertem en Kapelle-op-den-Bos. Onder meer gespecialiseerd in aansprakelijkheidsrecht. VL-T advocaten heeft kantoren te Meise, Lebbeke en Kapelle-op-den-Bos en is ontstaan uit een fusie van de kantoren Van Lint & Partners (advocaten te Meise en Kapelle-op-den-Bos) en het kantoor van Mter. Stefanie Tirez (advocate te Lebbeke). Een nieuw en gemoderniseerd advocatenkantoor met expertise in vele rechtsgebieden.
Aansprakelijkheidsrecht, VL-TAdvocaten, advocaten, Meise, Stefanie Tirez, Theo Van Lint, Olivier Delaey, Jens Van Lint, Wolvertem, Lebbeke, Kapelle-op-den-Bos
21789
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-21789,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.4,vc_responsive
Aansprakelijkheidsrecht (contractueel & buitencontractueel)

Afspraken dienen nagekomen te worden en wie schade veroorzaakt dient deze te vergoeden. Dit is ook onze visie.

 

Ons team kan U bijstaan in het krijgen waar U recht op heeft ingevolge afgesloten contracten of wanneer U schade oploopt door een fout van derde, op welk vlak ook.

 

We bespreken met U eerste de mogelijke opties (bemiddeling ??– procedure??) en de te verwachten resultaten zonder de kostprijs van de gekozen weg uit het oog te verliezen.

 

Onze bedoeling blijft steeds, het voor U meeste gunstige resultaat te bekomen.